Challenge: op zoek naar innovatieve ideeën voor de zorg

12 april, 2017

Spreek jij vloeiend digitaal? Kun jij de zorg beter maken? Zie jij een route naar slimmere mobiliteit? Dan heeft initiate jouw ideeën nodig! 

De zorg wordt onbetaalbaar. De Nederlandse wegen slibben dicht, terwijl er ook mensen zijn die maar geen goed vervoer kunnen vinden. En er zijn mensen die in de toenemende digitalisering niet alleen maar voordelen zien. Ons land staat voor nogal wat uitdagingen. Heb jij op het gebied van e-health, smart mobility of de digitale transitie een goed idee? Een idee waarvan je denkt: dat is de oplossing voor een lastig probleem?
 
Dan is dit je kans. Werk dat idee voor 30 april a.s. uit en stuur het in via het inschrijfformulier. Dan kan het zomaar zijn dat jouw idee wordt uitgewerkt door top-designers en tijdens de Dutch Design Weeks 2017 in Eindhoven op het podium staat. Dan draagt jouw idee bij aan een beter Nederland! Lees meer over de challenge en de wedstrijdvoorwaarden op initiate.nl

Wij brengen jouw idee verder

Deze challenge wordt georganiseerd door Initiate (een innovatieprogramma van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten) en de Dutch Design Foundation. Samen zoeken we naar innovatieve manieren om sociaal/maatschappelijke problemen op te lossen. Daarvoor hebben we mensen nodig die met ons meedenken, die willen ‘proberen’. In dit geval zoomen we in op zorg, mobiliteit en digitalisering. Heb je een briljant idee? Kijk op initiate.nl.