2018 begint op 14 december: De Tijd Vooruit

27 november, 2017

Innoveren betekent: je tijd vooruit zijn. Net even sneller denken en doen dan anderen. Bij de VNG doen we dat met innovatieprogramma’s als Initiate en Pilotstarter. En dat kan niet zonder uw inbreng.

Omdat we de tijd vooruit willen zijn, beginnen we het jaar 2018 al op 14 december 2017! Op die dag organiseren we in Utrecht (de Social Impact Factory, Vredenburg 40) de bijeenkomst De Tijd Vooruit. Maar uiteraard kan vooruitkijken niet zonder terugblikken. We nemen u daarom eerst mee in wat we in 2017 gedaan en bereikt hebben. Dat doen we door de verhalen van de mensen achter onze meest spraakmakende innovaties. Denk aan de inzet van blockchain in de aanpak van schulden en armoede, gamification om kinderen met obesitas effectiever te coachen, of een nieuwe manier om re-integratie te versnellen.

Wat wilt u in 2018?

Daarna gaan we naar 2018 en verder. En daar hebben we u bij nodig. Want misschien nog wel belangrijker dan wat wij te vertellen hebben: wat zijn uw wensen en verwachtingen voor de toekomst? Voor ons zijn dat onmisbare bouwstenen om onze activiteiten op aan te sluiten. Daarom nodigen wij u uit om uw gedachten en ideeën met ons en met de andere aanwezigen te delen. We beginnen de dag om 09:00 en zullen rond 15:00 weer afsluiten.

Binnenkort ontvangt u een volledige uitnodiging. Aanmelden kan alvast via het aanmeldformulier.