Kom 28 juni naar de werkconferentie ‘Gewoon zelf geregeld. Veilig & betrouwbaar’

12 juni, 2018

Regie op Gegevens organiseert op 28 juni een werkconferentie waar gezamenlijk aan de slag wordt gegaan met de belangrijkste vragen die op dit moment spelen om ‘regie op gegevens’ in de praktijk te brengen. Deze dag worden diverse workshops gegeven over technische randvoorwaarden, juridische kaders, architectuur, afsprakenstelsels en het EU-perspectief op regie op gegevens als ook thematische workshops op het gebied van zorg, wonen, financiën en vervoer.

Vele initiatieven zijn al bezig met het beantwoorden van de vraag: ´Hoe gaan we er in de praktijk voor zorgen dat we onze gegevens -op een veilige en betrouwbare manier- kunnen gebruiken om zelf zaken in onze levens te regelen?’. De pilot ‘Help het doelgroepenvervoer vernieuwen!’ is hier een voorbeeld van. Tijdens deze conferentie wil Regie op Gegevens met meerdere gemeenten werken aan het versterken en ondersteunen van deze ontwikkelingen en het maken van een aantal gemeenschappelijke afspraken, als basis voor een vrij verkeer van persoonlijke gegevens onder regie van de burger of ondernemer.

Bekijk snel het volledige programma en meld je aan voor de workshops die jij interessant vindt.

Wat: Werkconferentie ‘Gewoon zelf geregeld. Veilig & betrouwbaar’

Locatie: de Rode Olifant te Den Haag

Tijdstip: 09.00 uur – 16.45 uur

Aanmelden: Je kunt per mail reageren of je aanwezig bent en doorgeven naar welke workshop je voorkeur uitgaat per ronde.