Slotbijeenkomst gemeentelijke blockchain pilots 9 november

30 oktober, 2017

KING organiseert op donderdag 9 november de slotbijeenkomst gemeentelijke blockchain pilots. De vier deelnemende pilotgemeenten van dit jaar presenteren hun resultaten. Wil jij met jouw gemeente ook aan de slag met blockchain? Dan ben je van harte welkom.

Het programma op donderdag 9 november bestaat uit presentaties van de vier gemeenten die in 2017 samen met KING een blockchain pilot hebben gedaan. Naast de lessen die zij hieruit hebben geleerd komen ook experts aan het woord die bij de pilotronde betrokken waren. Tevens wordt door KING een eindproduct gepresenteerd met daarin resultaten van de pilotronde en tips voor gemeenten die ook graag aan de slag willen met blockchain. De middag zal worden afgesloten met een paneldiscussie waar geïnteresseerde gemeenten al hun vragen kwijt kunnen en aansluitend een netwerkborrel.

Datum: 9 november 2017

Tijd: 13.00 - 17.00 uur

Locatie: Social Impact Factory in Utrecht, nabij Utrecht Centraal, adres: Vredenburg 40 routebeschrijving

Ook nieuwsgierig naar de resultaten van deze vier gemeenten of benieuwd hoe jij binnen jouw gemeente hiermee aan de slag kan? Aanmelden kan nog steeds via een mail aan Jasper van Dam (KING).